Ergenekon İlkokulu


Vizyon: Ülke beklentilerine cevap verebilecek, çağın gerektirdiği yeniliklere açık; eğitimli, kültürlü, hukuka saygılı, üreten, tartışan, düşünme becerilerini stratejik anlamda kullanabilen ve kişisel yeteneklerini geliştirebilen bireylerden oluşan bir toplum hedefliyoruz.

Misyon: Çağdaş bir Türkiye için yarınları yönetecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimi ile birlikte gerekli eğitim öğretim faaliyetlerini kazanabilecekleri bir ortam yaratmak ve sağlıklı bir nesil gelişimine katkıda bulunma adına onların yetenek ve becerileri ölçüsünde en iyi düzeyde yetişmelerine katkıda ve destekte bulunmak, kaynak ve olanakların yönlendirilmesinde eğitimin önemi ve önceliği konusunda kamuoyu yaratarak, eğitim ve kültür gibi temel bir konuya, toplumu ortak etmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm insanımızın eğitsel, sosyal, kişisel ve mesleğe yönelik gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. ve olumlu iletişim kurabilen, üretken, hoşgörülü, çağdaş ve kendine güvenen gençler yetiştirmektir.

Başarılar: Her yıl düzenlenen Güngören Ligi kapsamında dereceler.İl genelinde düzenlenen Matematik Olimpiyatlarında 1. ve 2.´lik.Halk Oyunlarında 1. ve 2.´lik.Uluslararası E-BİKO Bilişim Olimpiyatlarında Dünya 5.´liği.Hayalimdeki Okul kapsamında Türkiye 1.´liği ve Türkiye 2.´liği.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: SABAH 08:00 - 12:40 ÖĞLEN 13:00 - 17:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 643 60 01

Belgegeçer - (212) 643 6781

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ergenekonilkokulu34.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Sokullu Mehmetpaşa Cad. No.15 Güngören/İstanbul

Öğretmen :38
Öğrenci :981
Derslik :56
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4015
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - : Merkez Mah. Sokullu Mehmet Paşa Cad. No:15

Adres - Merkez Mah. Sokullu Mehmetpaşa Cad. No.15 Güngören/İstanbul

Ulaşım Ulaşım olarak Kabataş - Bağcılar tranway hattı Soğanlı durağı yakınındadır. Güzargahlara göre de değişen Otobüs ve Minibüs hatları okulumuz yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Güngören ilçesi Merkez Mahallesindedir.